Suport terapèutic i programes d’acompanyament

amb Ricard Díaz

Les persones ens podem sentir desmoralitzades per la pèrdua de l’autoestima, l’acumulació de sentiments d’incompetència, desvaliment o desesperança. Ens sentim minvats per afrontar el nostre dia a dia.


Com et puc ajudar?

La psicoteràpia és un procés de comunicació entre el terapeuta i la persona a la que es vol ajudar per treballar conductes, actituds, pensaments o estils de vida. A través de la sintonia i les sinergies entre totes dues, es fomenta un espai de salut en el que ser i estar són els dos pilars de la teràpia.

Aquest camí que iniciem junts permet aconseguir canvis que afavoreixen el benestar del pacient: proporciona ordre en el caos (facilitant la comprensió d’idees i accions que havien estat confoses), condueix a un cert nivell d’alleujament (al capacitar a la persona per afrontar ansietats i tensions que havien estat evitades), i obre noves oportunitats per aprendre altres maneres de pensar, sentir i actuar.

En definitiva, facilita que la sensació de malestar vagi progressivament deixant pas a la de domini i gestió personal.

En l’actualitat desenvolupo la meva aportació professional en diferents àrees de formació de la psicoteràpia i la teràpia en tots els seus instruments:

Consulta individual o grupal:

  • Orientació, ajuda, suport terapèutic i respostes de salut per a la capacitació personal per qui passa per una situació de crisi.
  • Acompanyament i ajuda en l’elaboració de dols per mort d’un ésser estimat o bé pèrdues de situacions i/o objectes.
  • Suport i acompanyament terapèutic a persones cuidadores de familiars malalts i que els genera qualsevol tipus de conflicte personal o bé necessiten orientació en el procés de cura de persones que han perdut la salut.
  • Assessorament continuat a professionals de les Ciències de la Salut en el disseny, elaboració, metodologia i tutoria sobre programes i/o projectes específics.

Formació per a la vida:

He creat la marca Prosperitas i des d’aquí realitzo cursos dirigits a la promoció de la salut i a estimular canvis en els estils de vida, proporcionant coneixements i recursos terapèutics de gran valor i eficàcia per a traspassar qualsevol prova de vida que origini crisi o conflicte personal.

Programes d’ajuda institucional

En el desenvolupament de programes d’ajuda institucional aporto Programes d’humanització per a empreses. Aquests es basen en la participació directa i indirecta, en l’assessorament i consultoria continuada als equips directius d’organitzacions, institucions i/o empreses.

També són programes per crear diferents línies de suport i seguiment dels equips humans i per formar a les persones en el desenvolupament i participació de la missió de la institució segons uns valors i principis bàsics.

Les sessions terapèutiques de formació i programes d’empreses poder ser:

  • Presencials
  • En línia

La meva entrega i la meva actitud de voluntariat ha comportat que adquirís un compromís real i veritable amb les persones que ho necessiten.

Idiomes: català i castellà

________________________________________________________________

FORMAT DE LA CONSULTA

Les consultes tenen una durada d’1 hora i les intervencions amb empreses o grups són variables segons les seves necessitats, però majoritàriament són de 2 hores per activitat.

Actualment estic dedicant una aportació voluntària d’un 25% del total de la meva activitat, tan en consultes individuals, grupals o fins i tot en empreses i/o organitzacions, sempre i quan la seva activitat sigui sense ànim de lucre.

L’equip que et cuida

Ricard Díaz

Ricard Díaz

Despertar en cadascú de nosaltres els millors resultats per a traspassar situacions adverses.

Demanar una cita

Omple el formulari si vols concertar una cita, necessites més informació o si vols fer-nos arribar alguna consulta.

Informació bàsica en protecció de dades.- Conforme al RGPD i la LOPDGDD, ROGER JAUME BRUMWELL GUILERA tractarà les dades facilitades, amb la finalitat de contestar els dubtes i/o queixes plantejades a través del present formulari i facilitar la informació sol·licitada. Sempre que ens ho autoritzi prèviament, enviarem informació relacionada amb els serveis oferts per ROGER JAUME BRUMWELL GUILERA Podrà exercir, si ho desitja, els drets d’accés, rectificació, supressió, i la resta de reconeguts a la normativa esmentada. Per obtenir més informació sobre com estem tractant les vostres dades, accediu a la nostra política de privadesa.