Eines i Recursos

La nostra missió és acompanyar a les persones a viure en un bon nivell de benestar, oferint-los teràpies, formació i eines per a la cura del seu cos, per a facilitar la reflexió sobre l’estil de vida que volen i per a  la presa de consciència dels seus valors i esperances. 

Assegurances de salut

Oferim assessorament i contractació  d’assegurances de salut convencionals, així com d’altres que donin cobertura a les corrents complementàries de la medicina al·lopàtica…

Empresa saludable

Us acompanyem a fer un diagnòstic sobre com de saludable és la vostra empresa per a les persones que hi treballen i a identificar i planificar les accions de millora necessàries

Aigua pel benestar

L’aigua és el 80% del nostre cos i és molt important una bona hidratació a partir d’una bona qualitat d’aigua. Us oferim solucions per tenir aigua de qualitat al vostre domicili. 

Cosmètica pel benestar

La pell és la barrera que protegeix el nostre cos de l’exterior. Però també es una porta d’entrada i tot el que hi apliquem ens afecta interiorment. Per això apostem per una cosmètica que sigui 100% fresca, natural i sana.

Contractació

Els nostres serveis estan adreçats a tot tipus de necessitats i persones.

  • Sessions individuals
  • Paquet d’iniciació
  • Paquet familiars
L’aigua Kangen és aigua sanitària pH 2.5. Desinfecta 100 vegades més que el leixiu i l’alcohol.