Espais de serenitat i salut

amb Glòria Vilalta

Els que em coneixen diuen que aporto serenitat i aquesta qualitat l’he posada al servei de les persones. Considero que l’espai és la teva segona pell, per això l’analitzo i l’harmonitzo i t’ofereixo solucions de millora de benestar i salut. El meu objectiu és ajudar-te a crear un oasi de serenitat a la teva llar o al teu espai de treball.

Ofereixo els següents serveis:

 • Diagnòstic energètic: avaluació dels factors que alteren la salut de l’espai, com per exemple les radiacions naturals i artificials.
 • Estudi de Feng Shui: assessorament de projectes, reformes o espais ja habitats.
 • Harmonització i sanació de l’espai: neteja de memòries energètiques (són les empremtes que les persones deixem, tant a d’altres persones com en els espais, a la roba, objectes, etc.). Aquestes memòries poden fer que ens sentim incòmodes en una casa habitada anteriorment per d’altres persones.
 • Procés d’acompanyament: servei complet que inclou el diagnòstic, l’estudi de Feng Shui i la sanació de l’espai (si és necessari). Aquest estudi global em permet ajudar-te a fer els canvis i a descobrir conjuntament la relació entre el teu espai i tu. El procés té una durada d’entre 3 i 4 mesos i es realitzen un mínim de 6 visites (3 presencials i 3 en línia).  

El teu espai és part de tu: si en tens cura també tens cura de tu. L’espai importa!

T’ACOMPANYO

 • Tens malestar o dolors (mal de cap, ansietat, dolors lumbars, insomni, cansament, etc.) sense atribuir-ne la causa i/o sospites que podrien ser conseqüència de l’entorn?
 • Fa temps que et trobes malament (amb diagnòstic mèdic o sense) i les teràpies o medicaments tampoc acaben de tenir l’efecte esperat?
 • Vius o treballes en un lloc en el que no et sents del tot a gust i en desconeixes el per què?
 • Tens poques ganes d’arribar a casa?
 • Detectes que la teva llar és poc regeneradora?
 • Surts esgotat/da de la feina independentment del nivell d’estrès?
 • Estàs preocupat/da perquè han posat alguna antena de telefonia a prop?
 • T’agradaria que la teva llar tingués més harmonia?
 • Vols potenciar la teva vida amb el Feng Shui?
 • T’acabes de comprar un terreny o vols fer una reforma?

COM TREBALLO

Per poder crear un espai de serenitat i de quietud que et regeneri i t’aporti tranquil·litat, és convenient treballar de manera holística. És per això que utilitzo diferents tècniques.

Combino la utilització d’aparells de mesura (com el de radiacions electromagnètiques) amb la meva sensibilitat i facilitat de percepció de l’entorn, a nivell de color, imatges, distribució, memòries i persones.

També m’ajudo de diferents tècniques validades com la Medicina de l’hàbitat, el Feng Shui, la Salut Ambiental, la Geometria Sagrada, la Cinesiologia, el Reiki, els Registres Akàshics i d’altres tècniques relacionades amb el benestar personal. Inaturalment també l’experiència prèvia de 17 anys de consultora en l’àmbit de l’enginyeria.

IDIOMES: català, castellà, francès, anglès i alemany (nivell mig).

FORMAT DE LA CONSULTA

Al llarg de la meva vida i de la trajectòria com a terapeuta d’espais i de persones, m’he adonat que els espais i les persones van de la mà. Formen un tot, formen qui ets tu. Per tant, el més important és escoltar-te i així saber quines són les teves necessitats i la teva manera de viure i/o treballar.

Procés:

 1. Et proposo una trobada (en línia o conversa telefònica) de 20 minuts per conèixer-nos i entendre les teves necessitats.
 2. Acordem el tipus de servei i el pressupost.
 3. Et demano el plànol del teu espai, si el tens.
 4. Em desplaço a l’espai objecte de l’estudi (terreny, casa, espai laboral o equipament).
 5. T’escolto a tu i a l’espai; observo l’entorn (llum, colors, decoració, funció dels espais, etc.), percebo la seva energia, analitzo i mesuro amb aparells i radioestèsia.
 6. Si es tracta d’un estudi de Feng Shui, faig fotografies.
 7. Redacto un informe explicatiu del diagnòstic o de l’estudi de Feng Shui, en el que hi ha les harmonitzacions recomanades.
 8. Estic a la teva disposició pels aclariments necessaris.

Es pot fer una única visita puntual o un servei d’acompanyament, on s’inclouen tots els serveis i el seguiment tant a nivell d’espai com personal, ja que el teu espai és el teu reflex. En aquest cas, s’inclouen tres visites presencials i tres en línia, més totes les que hi vulguis afegir posteriorment.

TARIFES

Elaboro un pressupost personalitzat segons el servei contractat, els metres quadrats i la localització.

L’equip que et cuida

Glòria Vilalta

Glòria Vilalta

Enginyera i terapeuta m’agrada escoltar i solucionar problemes; m’agrada ajudar. T’ofereixo acompanyar-te a crear un oasi de serenitat.

Demanar una cita

Omple el formulari si vols concertar una cita, necessites més informació o si vols fer-nos arribar alguna consulta.

Informació bàsica en protecció de dades.- Conforme al RGPD i la LOPDGDD, ROGER JAUME BRUMWELL GUILERA tractarà les dades facilitades, amb la finalitat de contestar els dubtes i/o queixes plantejades a través del present formulari i facilitar la informació sol·licitada. Sempre que ens ho autoritzi prèviament, enviarem informació relacionada amb els serveis oferts per ROGER JAUME BRUMWELL GUILERA Podrà exercir, si ho desitja, els drets d’accés, rectificació, supressió, i la resta de reconeguts a la normativa esmentada. Per obtenir més informació sobre com estem tractant les vostres dades, accediu a la nostra política de privadesa.