Hipnoteràpia i ADN de l’ànima

amb Alberto Fernández

El símptoma és el senyal d’avís que hi ha alguna cosa que podem i hem de millorar; és un senyal d’alarma per poder col·laborar amb nosaltres en la nostra millor evolució i propòsit. Cadascú té lliçons diferents per aprendre o treballar, per la qual cosa davant d’ una mateixa causa els efectes són diferents en cada persona.

L’ADN és el que ens dona singularitat. El nostre ADN, la nostra essència espiritual no menteix, és única i no està lligada a interpretacions, pel que podem «llegir» l’ànima i entendre la persona sense conèixer-la per atendre la seva dolència, malestar, inseguretat o addicció.


COM PODEM COL·LABORAR?
________________________________________________________________

La meva experiència m’ha demostrat que per obtenir els millors resultats en qualsevol tractament cal establir un treball col·laboratiu entre el pacient i el terapeuta. La dedicació i l’interès és a parts iguals. D’aquesta estreta col·laboració i del poder de la hipnosi i la numerologia cabalística l’èxit del tractament se situa entre el 96% i el 100%.

Podem col·laborar per tractar:

 • Addiccions o dependències (al joc, a la beguda, al treball, al sexe, a certes persones, etc.).
 • Trastorn obsessiu compulsiu (TOC)
 • Hàbits negatius (com mossegar-se les ungles)
 • Malalties cròniques (migranya, narcolèpsia, insomni)
 • Malalties autoimmunes

EINES AMB LES QUE TREBALLO
________________________________________________________________

La hipnoteràpia és una gran eina perquè mostra aquelles parts de nosaltres que ens impedeixen avançar cap als nostres objectius. La hipnoteràpia focalitza l’atenció en els aspectes que ens bloquegen o ens limiten i en mostrar-los es pot actuar sobre ells i desprogramar-los. Es transformen aquelles situacions que es repeteixen (en un/a mateix/a en el nostre entorn personal, familiar o professional) de forma eficaç.

La numerologia cabalística permet saber com som i com funcionem i d’aquesta manera sanar allò que necessitem. Aquesta informació permet multiplicar els resultats exponencialment, pel que es redueixen les sessions i els tractaments.

 • Tècniques diverses d’hipnosi
 • ADN de l’ànima (ciència que explica l’espiritualitat)
 • TFA (Teràpia de la Freqüència de l’Ànima)
 • Reiki
 • Visualització i meditació

IDIOMES
________________________________________________________________

Castellà i català

FORMAT DE LA CONSULTA
________________________________________________________________

Abans de la visita presencial obro la fitxa de la persona i elaboro l’ADN de l’ànima. Necessito disposar del nom complet, els cognoms i la data de naixement. Amb aquestes dades úniques tinc tota la informació útil i bàsica per entendre a la persona i saber quines són les seves possibilitats davant d’una causa concreta.

PREU
________________________________________________________________

Primera visita:

 • estudi complert de l’ADN i sessió de tractament (1,30h): 150 €

Altres visites:

 • tractament i consulta (1h): 100 €

L’equip que et cuida

Alberto Fernández

Alberto Fernández

La llum sempre il·lumina el camí, alimenta l’ànima i allunya les ombres.

Demanar una cita

Omple el formulari si vols concertar una cita, necessites més informació o si vols fer-nos arribar alguna consulta.

Informació bàsica en protecció de dades.- Conforme al RGPD i la LOPDGDD, ROGER JAUME BRUMWELL GUILERA tractarà les dades facilitades, amb la finalitat de contestar els dubtes i/o queixes plantejades a través del present formulari i facilitar la informació sol·licitada. Sempre que ens ho autoritzi prèviament, enviarem informació relacionada amb els serveis oferts per ROGER JAUME BRUMWELL GUILERA Podrà exercir, si ho desitja, els drets d’accés, rectificació, supressió, i la resta de reconeguts a la normativa esmentada. Per obtenir més informació sobre com estem tractant les vostres dades, accediu a la nostra política de privadesa.