Teràpia i acompanyament socioemocional

amb Gabriela Rangel

Els serveis terapèutics estan concebuts per acompanyar-te i donar suport a la teva salut mental, emocional i social.

T’acompanyo per tal que et reconeguis de forma integral i completa. Qui es coneix es permet ser, sentir, prendre decisions, resistir a pressions socials, mirar els conflictes com a oportunitats, tolerar i entendre els altres, tenir la capacitat per fer front a les situacions de la vida i aconseguir els objectius proposats.

En el procés terapèutic farem servir diferents estratègies amb la finalitat d’acompanyar-te a identificar els teus processos mentals (què penso?, què miro?, a què poso atenció?, què guardo/he guardat a la memòria?, què percebo?, quins aprenentatges em segueixen acompanyant?), emocionals (què sento?, quina emoció continua activant-se?, quin sentiment segueix impactant en la meva vida actual?, quin és el missatge d’aquesta emoció?), comportamentals (per què actuo com actuo?, reacciono, controlo o responc?, què genero amb els meus comportaments?) i el seu impacte en el cos i vida social. Un cop indentificats valorem la funcionalitat d’aquests processos i si cal augmentar els recursos emocionals, conductuals i de pensament per a la situació en què et trobes actualment i així obtenir un major benestar integral.

Pots beneficiar-te d’aquests serveis si estàs interessat/da en un creixement personal, si vols tenir una major comprensió de tu mateix/a i vols capacitar i augmentar els teus recursos.

Alguns dels motius de consulta habituals poden ser: dols, separacions, crisis, pors, preocupacions, tristeses, recerca de propòsit, dificultats familiars, de parella o amistats, adaptació a nous entorns/cultures, dificultats per comunicar de forma adequada, suport a la criança, adolescència, etc.

Les primeres reunions les fem servir per què poguem conèixer-nos, conèixer la teva història i que tu puguis conèixer més sobre la meva, la meva experiència i forma de treballar. Tenint en compte el teu motiu de consulta i el que parlem a la reunió, establirem objectius a assolir amb la finalitat de promoure el teu benestar emocional, social i mental. És possible que aquí t’ofereixi la meva valoració del problema, així com el possible camí que podem emprendre per aconseguir el teu objectiu.

Depenent de les teves necessitats i els objectius plantejats, valorem la freqüència òptima de les trobades. La majoria té una durada entre 45-60 minuts.

Les sessions les fem servir per analitzar el que succeeix, assimilar, capacitar, suggerir estratègies i recursos, fer seguiment… També es pot oferir una activitat entre trobades amb la finalitat de continuar la feina personal fora de la sessió.

Estic disponible per sessions en línia.

Idiomes: Castellà i anglès

L’equip que et cuida

Gabriel Rangel
Gabriela Rangel

Gabriela Rangel

Compto amb 13 anys d’experiència com a psicòloga i psicoterapeuta. Tinc especial interès en el desenvolupament d’habilitats socioemocionals, ja que crec fermament que és una àrea que impacta en totes les àrees de l’ésser humà.

Demanar una cita

Omple el formulari si vols concertar una cita, necessites més informació o si vols fer-nos arribar alguna consulta.

Informació bàsica en protecció de dades.- Conforme al RGPD i la LOPDGDD, ROGER JAUME BRUMWELL GUILERA tractarà les dades facilitades, amb la finalitat de contestar els dubtes i/o queixes plantejades a través del present formulari i facilitar la informació sol·licitada. Sempre que ens ho autoritzi prèviament, enviarem informació relacionada amb els serveis oferts per ROGER JAUME BRUMWELL GUILERA Podrà exercir, si ho desitja, els drets d’accés, rectificació, supressió, i la resta de reconeguts a la normativa esmentada. Per obtenir més informació sobre com estem tractant les vostres dades, accediu a la nostra política de privadesa.