Teràpia personal, emocional
i espiritual

amb Clara Monturiol

Ets de les persones que es busquen i es treballen constantment en un camí evolutiu i necessites guiatge o acompanyament de tipus espiritual i terapèutic? Desitges complementar o comprendre per altres mitjans alternatius?


Et puc acompanyar en:

 • Habilitats socials, habilitats emocionals, creixement personal i espiritual, gestió de conflictes, gestió emocional.
 • Alliberament de ferides emocionals o conflictes, treball mitjançant Metaprogramació cognitiva i altres eines com la gemmoteràpia, mindfulness i tècniques de meditació i canalització espiritual.
 • Promoció de benestar emocional, cognitiu, conductual, social, energètic.


Algunes de les eines amb les que treballo:

 • Desbloqueig i acompanyament emocional mitjançant Metaprogramació cognitiva.
 • Desenvolupament personal amb eines de coaching aplicades.
 • Evolució mitjançant Canalització espiritual.
 • Teràpies de restitució de l’energia mitjançant gemmoteràpia, constel.lacions individuals, arbre genealògic, sistèmica familiar.

Idiomes: català i castellà.

________________________________________________________________

FORMAT DE LA CONSULTA

 • Mitja hora abans que arribi la persona medito i em connecto amb els seus guies i amb els meus i rebo informació útil per poder assistir-la. Aquest procés és imprescindible per a mi i un tema intrínsec a cada consulta. Així baixo informació útil per ajudar-la a unir peces del trencaclosques o connectar-la amb l’energia disponible per a ella. Comprenent el seu passat i veient la seva història de vida és més fàcil establir la conversa i treure capes. Les persones que venen valoren molt aquest aspecte i alhora són persones cultes i llegides, co-responsables amb el seu procés i respectuoses amb mi i amb els meus codis morals a prop de la canalització (no se m’adrecen com si anessin a la tarotista o la bruixa). Conec molt bé aquest camp i el treballo des d’un lloc de màxima ètica i respecte amb la informació, amb la persona i amb mi mateixa.
 • Primeres consultes (2 per norma general): entrevista de coneixement en diàleg relaxat amb preguntes clau. Motiu de consulta, perquè ha vingut a mi…
 • Temes que vol treballar, i aprofundim en cada un d’ells, metaprogramem, analitzem mitjançant eines pròpies i adaptades a cada client.
 • Solen arribar per boca orella immediat, sense promoció, ni web ni Instagram ni targetes, i fins avui m’encanta que així sigui, encara que sento que més persones es poden beneficiar dels meus serveis i d’altres professionals de Sínia.
 • Es donen lectures que donen suport al moment de vida per seguir treballant a casa (qui vulgui), exercicis de mindfulness i pautes de respiració, se’ls empodera en tècniques meditatives a la consulta perquè puguin reproduir-les a casa, anàlisi de consciència plena, realització del genograma familiar… (depèn de la persona, però treballar, treballen i molt ? )
 • Sessions presencials a la meva consulta a Sínia o bé en línia.
 • Anem valorant conjuntament els passos a seguir ja que en ocasions es destapen conflictes de vida antics i la persona sent la necessitat d’anar sanant coses diferents mentre els ajudo a anar construint, lliure albir en sessions i format (temps) però sempre promovent la consecució de l’autonomia personal i la rapidesa i eficàcia en cada consulta.

L’equip que et cuida

Clara Monturiol
Clara Monturiol

Clara Monturiol

La vida m´ha fet terapeuta multi-disciplinar. Faig consulta individual i t’acompanyo en el teu desenvolupament personal, emocional i espiritual.

Preus

Accepto 3 pacients al mes de manera gratuïta del col·lectiu d’immigrants sense papers o il·legals, que s’esforcen per tirar endavant i tenen voluntat de creixement, bones persones amb històries difícils que volen treballar i superar-se.

Ofereixo 3 formats de sessió segons temps:

 • 1h > 75€
 • 1,30h > 95€
 • 2h > 115€

Demanar una cita

Omple el formulari si vols concertar una cita, necessites més informació o si vols fer-nos arribar alguna consulta.

Informació bàsica en protecció de dades.- Conforme al RGPD i la LOPDGDD, ROGER JAUME BRUMWELL GUILERA tractarà les dades facilitades, amb la finalitat de contestar els dubtes i/o queixes plantejades a través del present formulari i facilitar la informació sol·licitada. Sempre que ens ho autoritzi prèviament, enviarem informació relacionada amb els serveis oferts per ROGER JAUME BRUMWELL GUILERA Podrà exercir, si ho desitja, els drets d’accés, rectificació, supressió, i la resta de reconeguts a la normativa esmentada. Per obtenir més informació sobre com estem tractant les vostres dades, accediu a la nostra política de privadesa.